Aquaspark: team video

Voor Aquaspark maakten we een korte video waarin het team zichzelf voorstelt aan investeerders. De nadruk ligt op de teamleden zelf en hun verhaal. Geen poespas, gewoon een rete strak verhaal.

Een goed verhaal voor de investeerders

Het hele team live voorstellen aan de investeerders, dat zat er helaas niet in. Video is dan een goed alternatief. We kozen voor een vorm waarbij de kijker een goede indruk krijgt van het type mens dat voor Aquaspark werkt. Mooie headshots en het verhaal direct in de camera vertelt. Zo is het net of de teamleden de kijker (de investeerder) direct aankijken.

Samenwerking met een kritische opdrachtgever lift de hele productie

Amy, co-founder van Aquaspark, is geweldig om mee samen te werken. Ze zette zelf een duidelijk script neer en gaf ons de creatieve vrijheid om het verhaal zo goed mogelijk in beeld te brengen. Korte lijntjes maakte dat we snel konden schakelen en al snel een tof idee hadden staan.

Haar kritische blik na de eerste oplevering zorgde voor een nog scherper resultaat. We konden het geheel nog iets inkorten, zochten passendere audio om de juiste feel neer te zetten en vonden de juiste vorm om alle teamleaden kort de revu te laten passeren zonder ze allemaal iets te laten zeggen. Je zit immers niet te wachten op een voorstel video van 30 minuten.

Kwaliteit is alles

Haarscherp beeld (of juist niet op de momenten dat we daarvoor kozen), mooie belichting en een strakke achterwand maken de productie. Om het verhaal kracht bij te zetten, werkten we met ondersteunende teksten in beeld. Door kleine animaties (bewegende beelden) toe te voegen, houden we de aandacht vast. Net als het gebruik van verschillende audiofragmenten.

Jezelf zijn op camera is niet makkelijk

Het doel van deze video was het laten zien van de echte mensen achter Aquaspark. Maar dat is nog niet zo eenvoudig als je nooit voor de camera staat. Goede voorbereiding van de sprekers, was het halve werk. De rest deden wij op de set. Door de tijd te nemen voor iedere spreker en ze te coachen on the job, lukte het om iedereen op beeld te krijgen met een goed verhaal.

Onder druk wordt alles vloeibaar

De deadline was krap, erg krap. Toch lukt het ons om samen het geheel op tijd af te krijgen. We kregen het voor elkaar om alle 10 de sprekers in één dag te filmen. De snelle feedback van Amy (en lovende commentaren), gaven ons zelfs in het weekend de juiste energie om het geheel op tijd af te krijgen. En naar tevredenheid!

Takis Tap

Takis Tap

Createeg

“Zodra je mij vertelt over jouw ambities gaat mijn creatieve brein draaien. Van spannende vormgeving tot verrassende video concepten, alles komt voorbij. Ik ben een maker in hart en nieren. Of het nou gaat om video, het bouwen van een website of animeren van gifjes, het liefst doe ik het allemaal zelf.”

Jouw team ook op video?

Tof! We denken graag met je mee welke vorm het beste bij jou past. Stuur ons een berichtje of lees eerst meer over video.

"The event went really well and the video looked great on the bigger screen. Thank you so much."

Amy Novogratz, co-founder