Over ons.

Eén team, twee koppen

Wij zijn Takis en Floor. Vanuit onze kernwaarden authenticiteit, vrijheid en avontuur, helpen wij organisaties hun authentieke verhaal te vinden én vertellen. Op de meest doeltreffende manier. In (interactieve)video, tekst en prachtig vormgegeven online en offline content. Allemaal vanuit onze toffe studio in Den Haag.

Geef ons een belletje of loop gewoon binnen!

Een constante beat en het gepruttel van een Nespresso-apparaat

Daar kun je in ieder geval op rekenen als je onze ‘office’ binnenloopt. O, en we voeren ongetwijfeld een gezonde discussie die steeds weer leidt tot lichte irritatie en een beter eindproduct. Bij ons draait alles om de juiste vibe. You hate it or you love it. En dat, dat noemen wij ‘Tha boutique flavour’, en dit is waarom je hem wil hebben.

Groeien in de diepte
Huh? Ja je leest het goed; wij geloven in groeien in de diepte. Oftewel, jezelf continu blijven ontwikkelen als mens, je blijven verdiepen in je vakgebied en groei niet alleen maar zoeken in financiële groei. Om dit te realiseren, verzamelen wij mensen om ons heen waarmee wij kunnen groeien. Dit kunnen partners zijn, die vooral beter moeten zijn in hun ding dan wij dat zijn, maar ook opdrachtgevers. Als het ons lukt om opdrachtgevers te helpen hun doelen te behalen, dan gaat ook ons bloed sneller stromen.

Samen is echt beter
Ooit waren we twee eigenwijze freelancers die het zelf rooiden. Inmiddels weten we wel beter. Sparren, elkaar onze ongezouten mening geven en dingen vanuit een andere invalshoek bekijken helpen ons echt om het eindproduct beter te maken. Reden genoeg om onze krachten te bundelen. Tadaaaa daar is Tweekoppig. Met ons werken, betekent altijd werken met beide koppen. Zo garanderen we jou niet alleen het beste van onze twee koppies maar ook het beste eindproduct.

Alles draait om de juiste vibe, you love it or you hate it.

“Zodra je mij vertelt over jouw ambities gaat mijn creatieve brein draaien. Van spannende vormgeving tot verrassende video concepten, alles komt voorbij. Ik ben een maker in hart en nieren. Of het nou gaat om video, het bouwen van een website of animeren van gifjes, het liefst doe ik het allemaal zelf.”

Takis Tap – Createeg

 

“Luisteren, vragen, nog meer luisteren, even laten bezinken, jou uitdagen en repeat. Dat is mijn stijl. Ik wil graag begrijpen wat jij doet om je op de beste manier te kunnen helpen. Snap ik je? Dan vertaal ik jouw ambitie naar een praktisch marketingconcept, bepalen we samen passende marketingactiviteiten of help ik je met het vinden van rake woorden.”

Floor van Wakeren – Strateeg

 

Met ons werken betekent altijd werken met beide koppen. Zo garanderen we jou niet alleen het beste van onze twee koppies maar ook het beste eindproduct.

Dat wat we al gemaakt hebben

Wij maken graag iets unieks voor al onze opdrachtgevers maar snappen ook dat je een beetje wil weten waar je aan toe bent. Ons werk geeft een indruk van wat we leveren. Wil je echt van de hoed en de rand weten? Dan kun je ons beter even bellen. Tot snel?!

Altijd custom,
nooit van de plank.

0/5 (0 Reviews)