Video.

Je kan niet meer zonder

Een bedrijfsvideo, mini-documentaire, uitleganimatie, recruitmentvideo of interactieve video? Samen kiezen we de juiste vorm, passend bij jouw doel. Ook de inzet vergeten we niet. Samen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep de video ook daadwerkelijk te zien krijgt.

Help mij met video

Een greep uit ons video werk

Hoe wij je hierbij helpen?

Video is een prachtige manier om aandacht te trekken en jouw verhaal op een aantrekkelijke manier te vertellen. Maar hoe bepaal je nou wat de ideale vorm is? Een bedrijfsvideo, een nieuwsitem, een mini documentaire, een uitleganimatie of toch een instructievideo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij helpen je om de juiste vorm te vinden, passend bij jouw doel. Lees hier meer over het verschil tussen een bedrijfsvideo en nieuwsitem.

Voor ieder budget een passende video
Welk type video voor jouw organisatie het meest geschikt is, hangt af van de doelstelling maar ook het budget. Hoe groter het budget, hoe meer mogelijkheden. Toch betekent dat niet altijd een betere video. Het gaat er immers om dat de video zijn doel dient. Door slim te kijken naar de doelstelling én het budget, vinden we eigenlijk altijd een passend concept. Met deze 5 tips haal je trouwens meer uit je videobudget.

Interactieve video? Yes, we do!
Je ziet het steeds meer, een video waarin je zelf kiest welk onderwerp je wil bekijken. Interactieve video dus. Handig als je veel te vertellen hebt maar niet alles relevant is voor iedere kijker. Er zijn verschillende platforms waarmee je interactieve video kunt publiceren, wij helpen je graag bij de inrichten en natuurlijk het realiseren van de video’s zelf!

Denk ook aan social snippets
Oftewel, korte video’s van maximaal 15 seconden die het goed doen op social media. Deze in combinatie met langere video’s waarin je jouw verhaal goed kunt vertellen, werken uitermate goed in jouw campagnes. Met meerdere korte video’s enthousiasmeer je mensen voor jouw merk, met de lange video op jouw website overtuig je ze. Kortom, ga je voor een full-funnel campagne? Dan zorgen wij voor full-funnel videomateriaal.

Onze eigen studio in Den Haag
Je vindt onze studio trouwens in Den Haag. Volledig uitgerust met alles wat we nodig hebben om professionele video’s op te nemen. Perfect als je iets nieuws wil pitchen, veel uit te leggen hebt of jouw verhaal wil combineren met animaties in beeld. 

Benieuwd hoe video voor jouw organisatie kan werken? Ik denk graag met je mee!

Pitchvideo: jouw waarde, binnen 30 seconden helder

Heb jij m al? Je eigen pitchvideo? Dit is een korte video waarin jij jezelf presenteert om jouw doelgroep een verpletterende eerste indruk te geven. 

Plaats hem op de ‘over mij’-pagina op je website, om misschien wel je homepage zoals wij deden. En wat dacht je van je social kanalen? Ook daar wil je je eens in de zoveel tijd opnieuw presenteren.

Waarom video? Omdat video zoveel meer van je laat zien dan alleen een foto. En mensen vormen hun eerste indruk al binnen 30 seconden. Een pitchvideo is dus de ideale manier om jouw bezoeker maximaal te beinvloeden tijdens het vormen van zijn eerste indruk van jou.

Hulp nodig om jezelf goed op camera te krijgen? Claim direct jouw plek tijdens onze volgende studiodag die volledig in het teken van pitchvideo’s staat.

De juiste vorm voor jouw video kiezen is één, maar zorgen dat de juiste mensen deze ook zien, is ‘a whole different cookie’. Gelukkig hebben we ook daar ervaring in!

Ik wil video! Maar ik weet niet hoe..?

Overweldigd door alle mogelijkheden? Heel erg logisch! Als we één ding zeker weten, is dat een standaard oplossing niet bestaat. Daarom kijken we bij iedere videowens opnieuw wat het doel is dat je wil bereiken met jouw video, binnen welk tijdspad dit moet gebeuren en binnen welk budget we moeten blijven. Samen met jou vinden we de vorm die het beste past. Wat dit ook is, we beloven je een unieke video waar ook wij weer trots op kunnen zijn!

Wat opdrachtgevers ons zoal vragen

Waar moet ik zakelijke video’s over maken?

Over jouw organisatie en wat jullie bezig houdt natuurlijk! Laat zien hoe jullie werken, laat collega’s vertellen waar ze warm van worden en ga bij klanten langs om ze te laten vertellen wat jullie voor ze betekenen. Meer ideeën nodig? Trek even aan de bel, wij hebben er plenty!

Waarom is het belangrijk om een script te maken?

Het maken van een script dwingt je om vooraf goed na te denken over het doel van de video. Voor wie maak je de video en wat wil je ermee bereiken? Vervolgens kun je bepalen welke boodschap je aan de kijker wil meegeven. Zo waarborg je dat je de juiste dingen (laat) filmen en zorg je dat je je doel bereikt.

Moet je een script altijd helemaal uitschrijven?

Nee hoor, dat hangt helemaal van de video af. Ga je voor een video waarin je verschillende mensen een verhaal laat vertellen? Schrijf het script dan vooral niet helemaal uit. Laat mensen het verhaal in hun eigen woorden doen, dan krijg je het mooiste (en meest geloofwaardige) resultaat.

Werk je met een voice-over of animatievideo? Dan is het wel essentieel om het script woord voor woord uit te schrijven. 

Wij kunnen je uiteraard helpen bij het schrijven van jouw script.

Waar moet ik op letten bij het selecteren van een videobedrijf?

Is er een klik? En snappen ze waarom je video nodig hebt? Kun je op beide volmondig ja zeggen, dan ben je al een heel eind.

Een goed videobedrijf helpt je om scherp te krijgen waar je video precies voor inzet, wat voor een soort video(‘s) daarbij hoort en hoe je zorgt dat de video door de juiste mensen wordt gezien. Natuurlijk spelen kosten ook een rol maar een goede partner kan je voor verschillende budgetten helpen en snapt ook hoe jouw budget (klein of groot) maximaal inzet.

Wat is de ideale lengte voor een video?

Die bestaat niet! Dus laat je vooral niet gek maken door berichten als ‘zorg dat je video niet langer dan 1,5 minuut is’. Natuurlijk is het goed om jouw boodschap kort en krachtig over te brengen maar kort, korter, kortst is niet altijd beter. Sommige onderwerpen verdienen nou eenmaal meer tijd. En eerlijk is eerlijk, als mensen echt geïnteresseerd zijn in jouw video, kijken ze die extra minuten echt wel :).

Hebben jullie ook een eigen studio?

Nee. Zo houden wij de kosten voor onze opdrachtgevers laag en blijven we flexibel. Wij draaien het liefst bij onze klanten op locatie. Zo houden we feeling bij wie jij bent en wat je doet. Is het toch nodig om in een professionele studio te draaien? Dan huren we die op het moment dat het nodig is op de plek die voor jou handig is.

Ik wil zelf video's maken, kunnen jullie me opweg helpen?

Jazeker. We snappen dat het niet altijd haalbaar is om voor iedere video een professional in te schakelen. Daarom geven wij je graag de handvatten om zelf aan de slag te gaan. Denk aan een video training, of het gezamelijk ontwikkelen van een concept waarbij we jou richtlijnen meegeven voor de video’s die je zelf maakt. We kunnen je ook alleen helpen in de montage zodat jij op onze aanwijzing zelf kunt filmen.

0/5 (0 Reviews)