Video.

Je kan niet meer zonder

Je kunt geen social media kanaal of nieuwsplatform meer openen zonder video tegen te komen. En dat is niet voor niets!

Help mij met video

Hoe wij je hierbij helpen?

Video is een prachtige manier om aandacht te trekken en jouw verhaal op een aantrekkelijke manier te vertellen. Maar hoe bepaal je nou wat de ideale vorm is? Een bedrijfsvideo, een mini documentaire, een uitleganimatie of toch een instructievideo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij helpen je om de juiste vorm te vinden, passend bij jouw doel.

Voor ieder budget een passende video
Welk type video voor jouw organisatie het meest geschikt is, hangt af van de doelstelling maar ook het budget. Hoe groter het budget, hoe meer mogelijkheden. Toch betekent dat niet altijd een betere video. Het gaat er immers om dat de video zijn doel dient. Door slim te kijken naar de doelstelling én het budget, vinden we eigenlijk altijd een passend concept.

Benieuwd hoe video voor jouw organisatie kan werken? Ik denk graag met je mee!

Benieuwd wat wij maken? Check deze video’s

Edin Dental Academy

Een inhoudelijk verhaal, dat moet inspireren en tot de verbeelding moet spreken, daar leent dit type video zich goed voor. Lees ook de Edin klantcase!

Infomedics Masterclass

Van spetterende uitnodiging tot opvallende videoquote, dit type video zet je in om op te vallen.

Hermit Coastal Gin

Een product presenteren door het daadwerkelijk te gebruiken, zo laat je je gebruikers pas echt goed zien wat ze aan je hebben!

Interactieve video, yes we do!

Je ziet het steeds meer, een video waarin je zelf kiest welk onderwerp je wil bekijken. Handig als je veel te vertellen hebt maar niet alles relevant is voor iedere kijker. Er zijn verschillende platforms waarmee je interactieve video kunt publiceren, wij helpen je graag bij de inrichten en natuurlijk het realiseren van de video’s zelf!

De juiste vorm voor jouw video kiezen is één, maar zorgen dat de juiste mensen deze ook zien, is ‘a whole different cookie’. Gelukkig hebben we ook daar ervaring in!

Royal ballet

In samenwerking met The Dutch Don’t Dance Division maakte we deze geweldige uur lange live feed. Uitgezonden via Het Nationale Theater.

Zijn er ook dingen die jullie niet doen?

Jazeker, niemand kan immers alles en daarnaast vinden we niet alles leuk. Dus ben je opzoek naar een videoregistratie van jouw evenement? Dan raden we je graag één van onze top camjo’s of productiebureau’s aan uit ons netwerk.

Onias Lansveld

In opdracht van STET, legden we voor het Keti Koti festival deze indringende monoloog van de spoken word artiest Onias Lansveld vast.

Een zwak voor dans!

Met enige regelmaat produceren we video’s in samenwerking met professionele dansers. Niet in opdracht van een gezelschap maar omdat we graag mooie dingen maken waarmee we mensen kunnen raken. Samenwerken met ons?

Zijn er ook dingen die jullie niet doen?

Jazeker, niemand kan immers alles en daarnaast vinden we niet alles leuk. Dus ben je opzoek naar een videoregistratie van jouw evenement? Dan raden we je graag één van onze top camjo’s aan uit ons netwerk.

Ik wil video! Maar ik weet niet hoe..?

Overweldigd door alle mogelijkheden? Heel erg logisch! Als we één ding zeker weten, is dat een standaard oplossing niet bestaat. Daarom kijken we bij iedere videowens opnieuw wat het doel is dat je wil bereiken met jouw video, binnen welk tijdspad dit moet gebeuren en binnen welk budget we moeten blijven. Samen met jou vinden we de vorm die het beste past. Wat dit ook is, we beloven je een unieke video waar ook wij weer trots op kunnen zijn!