Jouw perfecte videopitch

Yes, je bent online gevonden! Via social media, je website of misschien wel via een parnterkanaal. Pak dit moment en maak direct een verpletterende indruk. Hoe? Met video natuurlijk! In een korte videopitch bepaal jij de eerste indruk van de kijker.

Ga voor een verpletterende eerste indruk

Binnen 2 seconden heeft iemand zijn oordeel al over je geveld. En in 30 seconden wordt de volledige eerste indruk gevormd. Beter zijn die eerste 30 seconden dus goed!

Door jezelf kort te presenteren in een video, kun jij deze eerste indruk sturen. Je hebt niet alleen jouw verhaal, maar kunt lichaamstaal en geluid gebruiken om de kijker te beinvloeden. Het is zelfs zo dat het bijna niet uit maakt wat je zegt maar het veel belangrijk is hoe je het zegt.

Mensen beoordelen je verhaal voor 55% op lichaamstaal, voor 38% op hoe je klinkt en voor 7% op wat je dan daadwerkelijk te vertellen hebt.

Make it professional

Goed, video is dus dé manier om jezelf online voor te stellen. Idealiter duurt jouw video niet langer dan 60 seconden. Zo dwing je jezelf om écht scherp neer te zetten waar jij voor staat en hoe je jouw doelgroep helpt.

Maar hoe doe je dit goed? Je kunt natuurlijk zelf je smartphone pakken en met de selfie-stand je verhaal opnemen. Maar wees nou eerlijk, dat is echt niet zo eenvoudig. Daarnaast wil je jezelf professioneel presenteren en dat is gewoon heel erg moeilijk als je geen professioneel materiaal hebt.

Wat kenmerkt een goede video?

 • je vertelt een oprecht verhaal, mensen geloven je
 • je kijkt recht in de camera
 • voldoende licht op je gezicht
 • een rustige achtergrond
 • passende muziek

 

Wij coachen je tot jouw beste verhaal

Hierboven lees je aan welke randvoorwaarden een professionele video voldoet. Dit maakt jouw video alleen nog niet goed. Alles valt of staat met een rete strak verhaal:

 • alle poehoe is uit je verhaal, je vertelt precies waar het op staat
 • je vertelt jouw verhaal op een manier die bij jou past

En precies dit laatste, kan knap lastig zijn. Dat is dan ook waar wij het verschil maken. We coachen je vanuit jouw kracht. En helpen je overbodige dingen uit je verhaal te schrappen. We laten je pas weer gaan, als wij overtuigd zijn van jouw verhaal en we dit precies zo op beeld hebben!

Zij gingen je al voor

“Nou ja zeg, dit is voor het eerst dat ik bij het zien van mezelf op video, NIET het liefst onder het bureau wil kruipen.”

In een half uur jouw pitch professioneel op video

Overtuigd dat een goede videopitch ook jou gaat helpen? Tof! Wij helpen je graag. Je kunt je iedere maand inschrijven voor onze pitchvideo-studiodag. Je kiest zelf een tijdslot van 45 minuten, bereidt je pitch goed voor en wij zorgen samen met jou voor een professionele video.

 • maximaal 60 seconden
 • in liggend formaat, 16:9 (overal in te zetten)
 • in staand formaat, 9:16 (op aanvraag)
 • eigen achtergrondkleur
 • passende achtergrond muziek
 • professioneel

Let op: 45 minuten lijkt lang om een pitch van 60 seconden op te nemen maar niets is minder waar. Iedereen, maar echt iedereen, moet wennen als de camera aangaat. Dat geeft niks. Wij helpen je om jouw verhaal zo goed en eerlijk mogelijk op beeld te krijgen.

De vibe bij Tweekoppig is echt heel goed. Takis heeft me geholpen om mijn verhaal verder aan te scherpen. Ik heb nu een video waar ik daadwerkelijk achter sta!

Professioneel klinkt duur?!

Tja, duur is relatief. Zelf even je telefoon pakken is natuurlijk goedkoper (als je de uurtjes die zitten in het 100x opnemen niet meerekent..). Maar voor een vriendelijk prijsje, heb jij net zo’n professionele video als wij :).

De kleine lettertjes

De tarieven die je hierboven ziet, zijn excl. btw. We kunnen de tarieven laag houden, door efficiënt te plannen. Dit betekent dat de opnames doorgaan vanaf 4 deelnemers. Je hoort uiterlijk een week van tevoren of de door jouw gekozen datum voldoende deelnemers heeft. Dan ontvang je ook direct de factuur. We vragen je deze voor de opnames te betalen. Zo ben jij verzekerd van je plek en treffen wij geen voorbereidingen voor niks.

Wat anderen zich nog afvragen

Waarom moet ik voorafgaand aan de opnames al betalen?

We reserveren graag tijd voor je en zouden het jammer vinden als je last-minute niet komt opdagen. Met jouw betaling ben je 100% verzekerd van je plekje en bereiden wij de studio voor om jou op je best op camera te zetten!

One-taker, betekent dit dat mijn verhaal in 1 keer goed moet zijn?

Nee hoor. Je mag het zo vaak opnieuw doen als kan in jouw tijdslot. Uiteindelijk kiezen we de beste take waarin je jouw verhaal in 1 keer vertelt. Wel geldt: hoe beter je jouw verhaal hebt voorbereid (en geoefend) hoe soepeler je hem op video krijgt en hoe echter je verhaal overkomt. Lukt het nou niet om je hele verhaal in 1 keer soepel te vertellen? Geen probleem. We kunnen je verhaal in stukjes opknippen en monteren die soepel aan elkaar.

Welke achtergrondkleuren kan ik kiezen?

We hebben lichtblauw, donkerblauw, fel roze, oranje, paars, geel en groen. Er hangen sowieso 3 kleuren klaar op de studiodag. Heb je nou een specifieke wens voor een kleur? Dan hangen we die speciaal voor jou er tussen ;-).

Wat moet ik aan?

Waar jij je lekker in voelt! Op video is het wel fijn als je geen drukke prints aan hebt. Vooral fijne streepjes in overhemden en drukke ruitjes leveren ruis op in het beeld.

Kan ik ook voor ondertiteling kiezen?

Jahoor! Voor €75,- excl. btw regelen we dit ook nog voor je.

Ik wil graag met mijn team komen, kan dat ook?

Jazeker. Vinden we zelfs heel leuk. Het is altijd goed als jullie pitchvideo’s er allemaal professioneel uitziet. Daarnaat merken wij dat het ook echt goed werkt voor de teamspirit om dit met elkaar te doen. Stuur ons even een berichtje, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik wil iets anders dan mezelf presenteren, mag dat?

Natuurlijk, zolang jij iets kan presenteren in 45 minuten mag je eigenlijk alles pitchen. Uiteindelijk krijg je wel een video van maximaal 1 minuut. Wil je nou een verhaal preseteren dat meer tijd nodig heeft? Stuur ons dan een bericht voor een voorstel op maat.
0/5 (0 Reviews)