Royal Ballet – dé Koningsdag livestream

Het is zover: op 27 en 30 april kunnen jullie het laatste werk van De Dutch Don’t Dance Division bewonderen vanuit jullie thuistheater. In een uur durende online voorstelling word je meegenomen in de wondere wereld van klassiek ballet en moderne dans. Dans, locatie en video zijn vervlochten met elkaar waardoor de som krachtiger is dan de losse delen ooit kunnen zijn.

Wat staat je wachten?

Een uur lang spetteren de 7 jonge danstalenten van De Dutch Don’t Dance Division in 10 verschillende stukken, op 10 unieke locaties van je scherm. Van de Koninklijke Schouwburg tot de Koninklijke stallen en het prachtige Zuiderstrand aan toe. Ieder stuk is gechoreografeerd met het oog op verfilming. Alles om een unieke online beleving te creëren.

=

Data

  • 27 april: de première
  • 30 april: de herhaling
=

Tijd

  • 20.00u (CET)

  • de voorstelling duurt 60 minuten, na afloop is er tijd om in gesprek te gaan met de dansers en choreografen

=

Locatie

  • achter je eigen tv, laptop, ipad of smartphone
=

Ticketprijs

  • €15,- (ticketverkoop via Het Nationale Theater)

“Met de camera als onderdeel van de stukken, kruipen de dansers via beeld binnen in jouw huiskamer. Voeg daar verschillende Koninklijke locaties aan toe en je krijgt een unieke beleving!”

Thom Stuart, artistiek directeur bij De Dutch Don’t Dance Division.

Het verhaal achter ‘Royal Ballet’

Jullie krijgen in totaal 10 verschillende stukken te zien, allemaal met een Koninklijk tintje. Hoe dat precies werkt? Kijk vooral de voorstelling en ontdek het zelf! Daarna nog steeds op zoek naar meer diepgang, ga dan in gesprek met onze dansers en choreografen. Na afloop van de voorstelling zitten ze voor jullie klaar om jullie live, via Facebook, te woord te staan.

Thom Stuart

artistiek leider en choreograaf

Kiran Bonnema

assistent artistiek leider, senior danser en huischoreograaf

Wubkje Kuindersma

gast-choreografe bekend van Korzo en Het Nationaal Ballet

Hoe werkt het?

Via bovenstaande knop kun je je kaartje voor de livestream kopen. De kaartverkoop loopt via Het Nationale Theater. Ongeveer 24 uur voor de voorstelling krijg je een unieke link met wachtwoord om de voorstelling te bekijken. De link werkt direct zodat je vast kunt checken of alles werkt. Wij raden je aan om 15 minuutjes van te voren vast in te loggen via de link. Zo weet je zeker dat je niets mist als we stipt om 20.00u van start gaan!

Deel de beleving en kijk samen

Het mooie van een voorstelling vanuit je eigen huiskamer bewonderen, is dat je dit ook samen kunt doen. Laat je samen met je partner, buurman, vriend of vriendin meezuigen in deze online dansbeleving en deel je ervaringen na afloop! Kijk je samen of misschien wel met het hele gezin? En kun je het missen? Dan waarderen we het als je voor iedere kijker een kaartje aanschaft. Op die manier hopen we jullie ook in de toekomst meer van ons werk met De Dutch Don’t Dance Division te kunnen laten zien.

Enne, we zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van de voorstelling vinden. Deel je ervaringen gerust met ons via Facebook, Instagram of LinkedIn.

‘Royal Ballet’ voor organisaties

Op zoek naar een uniek cadeau voor jouw (thuiswerkende) collega’s of relaties? Geef dan een kaartje voor de livestream cadeau. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Unieke samenwerking: Tweekoppig en De Dutch Don’t Dance Division

De samenwerking tussen De Dutch Don’t Dance Division en Tweekoppig (voorheen vanuit takistap) gaat al een aantal jaren terug. Wij zijn super trots dat deze samenwerking is uitgegroeid naar het formaat waarop wij de volledige online productie van De Dutch Don’t Dance Division mochten verfilmen. Naast de 60-minuten durende voorstelling, hebben wij ook de content ter promotie mogen maken. Jouw productie ook vertalen naar een online beleving? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bij Tweekoppig komen marketing, video en web samen. Zo helpen wij opdrachtgevers om te groeien.

Bezoekadres

Saturnusstraat 9
2516AD Den Haag

Contact

info@tweekoppig.nl