Royal Ballet

Samen met de Dutch Don't Dance Division maakte we tijdens de lockdown in 2021 een prachtige uur durende live stream. Uitgezonden via Het Nationale Theater en in samenwerking met verschillende, bijzondere locaties in Den Haag.

10 verschillende stukken, verfilmd op 10 bijzondere locaties in Den Haag. Dat was Royal Ballet. Een productie die weken in beslag nam om tot het waanzinnige resultaat te komen van een uur durende livestream. Naast het verfilmen van alle dansstukken, zetten we de marketing op rondom het verkopen van tickets voor de livestream, schreven we het persbericht en namen een stuk project management op ons.

Helaas mogen we de losse stukken niet meer tentoonstellen i.v.m. de verkregen rechten voor het gebruik van de muziek. Toch zijn we nog steeds op zoek naar een platform om deze waanzinnige voorstellen te vertonen. Dus heb je hier ideeën over? Stuur ons zeker even een bericht.

Takis Tap

Takis Tap

Createeg

“Zodra je mij vertelt over jouw ambities gaat mijn creatieve brein draaien. Van spannende vormgeving tot verrassende video concepten, alles komt voorbij. Ik ben een maker in hart en nieren. Of het nou gaat om video, het bouwen van een website of animeren van gifjes, het liefst doe ik het allemaal zelf.”

Ook een bijzondere dansproductie verfilmen?

Hier ligt ons hart, dus bel ons :). Ook als je vrijblijvend wil sparren over de mogelijkheden.

Door de kracht van video te combineren met bijzondere locaties en waanzinnige dansers, konden we een ervaring creëren die in het theater niet te evenaren is. Je wordt als kijker meegezogen in het stuk en voelt de emotie van de dansers.