Edin Dental Academy

Van marketingjaarplan en toffe video's tot wekelijkse social media content, voor Edin doen we het allemaal! Net als bloggen, opmaken van nieuwsbrieven en fotografie trouwens.

Marketing, video en web; bij Edin komt alles samen

Edin Dental Academy is de grootste particuliere opleider van tandartsassistenten. Met 25 jaar ervaring in de mondzorg, is Edin echt een autoriteit. Waar hun expertise ligt op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige opleidingen, zetten wij onze expertise in om hun verhaal te vertellen.

Voor Edin verzorgen wij:

  • het marketingjaarplan
  • doorlopend marketing advies
  • contentcreatie: nieuwsbrieven, social media posts, blogs, webteksten, advertorials, en alle andere uitingen waar sterke copy voor nodig is
  • video

Wij werken nauw samen met Edin’s vaste partner voor vormgeving, net als hun webbouwer trouwens.

Alles begint met de stip op de horizon

Samen met Anne-Peter, directeur en eigenaar van Edin, legde we zijn ambitie vast in het marketingjaarplan. Zijn ambitie vertaalden we naar concrete doelstellingen en kpi’s voor 2021. Daarin bepaalde we ook de belangrijkste marketingactiviteiten voor het hele jaar. De klantreis in kaart brengen, een nieuwe website, nieuwe fotografie en toffe video’s stonden onder anderen op de lijst. Door de verschillende activiteiten als losse projecten op te pakken, is het allemaal gelukt!

Zelfs wij overwegen bijna om tandartsassisstent te worden

Benieuwd waarom? Check dan deze video waarin Anne Bel vertelt waarom zij met zoveel plezier tandartsassistent is.

Wervende video’s van hoge kwaliteit

Aanstaand studenten enthousiasmeren over het vak tandartsassistent, dat is de uitdaging die Edin aangaat. Door in verschillende video’s uit te leggen wat het vak tandartsassistent is en hoe de opleiding bij Edin werkt, geven we toekomstige assistenten een goed beeld van het vak. Stiekem werden zelfs wij een beetje enthousiast over dit bijzondere vak! Ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan de video hiernaast.

0/5 (0 Reviews)
Floor en Takis

Floor en Takis

Tweekoppig

“Sommige projecten bedenken we vanaf niets in samenwerking met onze opdrachtgever. Dat betekent altijd werken met beide koppen. Elkaar scherp houden, conceptueel nadenken en een ongezouten mening.”

Net als Edin op zoek naar een lange termijn marketingpartner?

Ook voor jou staan we klaar met onze marketing, video en web-kennis.

“Het resultaat van de video's is verbluffend. Ze zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig maar vertellen ook precies het juiste verhaal."

Anne-Peter van Riet, directeur Edin Dental Academy