Edin dental academy

Edin is een van de grootste en meest professionele opleiders binnen de dentale wereld in Nederland. Om meer mensen te enthousiasmeren voor de opleiding tandartsassistent maakten we dit kijkje in een werkdag van de tandartsassistent.

Je droomt als klein kind misschien niet direct van het vak tandartsassistent. Toch zijn ze volop nodig en zelf vaak heel erg enthousiast over hun vak. In deze video neemt een tandartsassistent de kijker mee in haar leven als tandartsassistent. De video is onderdeel van een grote campagne waarin Edin meer mensen wil enthousiasmeren voor het vak.

0/5 (0 Reviews)
Takis Tap

Takis Tap

Createeg

“Zodra je mij vertelt over jouw ambities gaat mijn creatieve brein draaien. Van spannende vormgeving tot verrassende video concepten, alles komt voorbij. Ik ben een maker in hart en nieren. Of het nou gaat om video, het bouwen van een website of animeren van gifjes, het liefst doe ik het allemaal zelf.”

Ook op zoek naar een videoserie voor jouw campagne?

Wij maken vaak een combinatie van korte social snippets en langere video’s waarin je een verhaal kunt vertellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje.

“Het resultaat van de video's is verbluffend. Ze zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig maar vertellen ook precies het juiste verhaal."

Anne-Peter van Riet, directeur Edin Dental Academy