Urban Deltas corporate story

Urban Deltas strijdt voor een gezonde waterkwaliteit in onze stedelijke omgeving. Met hun prachtige, groene oplossing, brengen ze het waterleven weer op peil en dragen ze bij aan een betere leefomgeving.

Voor deze videoproductie gingen we een aantal dagen met Tieme op stap. We bezochten zijn werkplek en meerdere steden waar zijn de oplossingen te zien zijn. Dit uitgebreide ondernemersportret biedt ruimte om een echt verhaal te vertellen en goed uit te leggen hoe de oplossing van Urban Delta’s werkt.

Een compleet verhaal gecombineerd met prikkelende social snippets

De bewuste keuze voor een lange video werkt goed om potentiële opdrachtgevers echt even kennis te laten maken met Tieme en Urban Delta’s. Om ervoor te zorgen dat opdrachtgevers en andere geïnteresseerden geprikkeld worden om de video te bekijken maakten we ook een aantal korte social snippets om ze te verleiden. Perfect in te zetten op social media maar ook in persoonlijke e-mails waar Urban Delta’s graag mee werkt.

Takis Tap

Takis Tap

Createeg

“Zodra je mij vertelt over jouw ambities gaat mijn creatieve brein draaien. Van spannende vormgeving tot verrassende video concepten, alles komt voorbij. Ik ben een maker in hart en nieren. Of het nou gaat om video, het bouwen van een website of animeren van gifjes, het liefst doe ik het allemaal zelf.”

Jouw doelgroep ook overtuigen met een echt verhaal?

Stuur ons een bericht of lees eerst meer over de mogelijkheden van video.

Sommige verhalen verdienen meer dan 'een minuutje video'. Het verhaal van Tieme is bij uitstek zo'n voorbeeld!