Bomendag met ASSA ABLOY Entrance Systems

Voor onze opdrachtgever ASSA ABLOY Entrance Systems mochten we mee op bomenplantdag! Samen met Trees for all is ASSA ABLOY dit jaar begonnen met het aanleggen van nieuw bos.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij ASSA ABLOY Entrance Systems. Ze zijn volop bezig om 100% circulair te bouwen en ondernemer. Zolang dat nog niet lukt, compenseren ze op deze manier een deel van de CO2-uitstoot. Met deze video vertellen ze hun klanten en relaties graag hoe ze dat doen.

Doe je ook mee?

Naast dit verhaal, maakten we ook een aantal social snippets. Korte verhalen en oproepjes van verschillende sprekers om de achterban te enthousiasmeren om ook bewust te werken aan een duurzamere toekomst. Perfect om in te zetten op social media, in nieuwsbrieven of om simpel te delen via Whatsapp.

 

 

0/5 (0 Reviews)
Takis Tap

Takis Tap

Createeg

“Zodra je mij vertelt over jouw ambities gaat mijn creatieve brein draaien. Van spannende vormgeving tot verrassende video concepten, alles komt voorbij. Ik ben een maker in hart en nieren. Of het nou gaat om video, het bouwen van een website of animeren van gifjes, het liefst doe ik het allemaal zelf.”

Ook een mooi verhaal te vertellen?

Doe het met video! Wij helpen je graag om een passende vorm te vinden. Stuur ons een bericht of lees eerst meer over video.

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en compleetheid van deze verslaglegging. Waarvoor enorm dank!!

Louise van den Brink - voormalig marketing manager ASSA ABLOY