LinkedIn-

profielvideo, een must!

Wauw, iemand heeft op jouw LinkedIn-profiel geklikt. Dan is iemand zeker geïnteresseerd in wie jij bent. Pak dit moment om jezelf meteen doeltreffend voor te stellen met de LinkedIn-profielvideo. In deze video van maximaal 30 seconden bepaal jij de eerste indruk van de kijker. Dus zorg ervoor dat die video ertoe doet.

Ga voor een verpletterende eerste indruk

Binnen 2 seconden heeft iemand zijn oordeel al over je geveld. Binnen 30 seconden wordt de volledige eerste indruk gevormd. Beter zijn die eerste 30 seconden dus goed!

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat je zegt maar veel meer hoe je het zegt. Mensen beoordelen je verhaal voor 55% lichaamstaal, voor 38% op hoe je klinkt en voor 7% op wat je dan daadwerkelijk te vertellen hebt.

Dit betekent natuurlijk niet dat je verhaal niet belangrijk is. Want jezelf in 30 seconden kunnen voorstellen, maakt dat je heel scherp neer kunt zetten waar je voor staat en wat jij belangrijk vindt.

Make it professional

Goed, video is dus dé manier om jezelf online voor te stellen. Maar hoe doe je dit goed? Je kunt natuurlijk zelf je smartphone pakken en met de selfie-stand je verhaal opnemen. Maar wees nou eerlijk, dat is echt niet zo eenvoudig. LinkedIn is en blijft een professioneel platform waar je dus ook professioneel voor de dag wil komen (als je wil dat jouw toekomstige opdrachtgevers je serieus nemen natuurlijk).

Wat kenmerkt een goede video?

 • je vertelt een oprecht verhaal, mensen geloven je
 • je kijkt recht in de camera
 • voldoende licht op je gezicht
 • een rustige achtergrond
 • passende muziek

“Ik krijg zoveel leuke reacties op mijn profielvideo! Hoe ongemakkelijk het voor mij ook voelt, dit soort reacties maken het helemaal goed.”

In een half uur jouw pitch professioneel op video

Overtuigd dat een goede LinkedIn-profielvideo ook jou gaat helpen? Tof! Wij helpen je graag. Je kunt je iedere maand inschrijven voor onze LinkedIn studiodag. Je kiest zelf een tijdslot, bereidt je pitch goed voor en wij zorgen voor een professionele video.

 • maximaal 29 seconden
 • in staand formaat, 9:16 dus
 • in liggend formaat, 16:9 dus (voor op je website)
 • eigen achtergrondkleur
 • passende achtergrond muziek
 • professioneel

Wil je helemaal afmaken? Zorg dan voor een profielfoto die mooi aansluit op je profielvideo. De video gaat namelijk automatisch spelen vanuit je profielfoto als iemand jouw profiel bekijkt.

Wist je dat je zelf nog tags en stickers kunt toevoegen aan je video? Dat doe je op het moment dat je je video upload naar LinkedIn. Tag bijvoorbeeld je bedrijf en geef met hashtags aan waar je kwaliteiten liggen.

Professioneel klinkt duur?!

Tja, duur is relatief. Zelf even je telefoon pakken is natuurlijk goedkoper (als je de uurtjes die zitten in het 100x opnemen niet meerekent..). Maar voor een vriendelijk prijsje, heb jij net zo’n professionele video als wij :).

De kleine lettertjes

De tarieven die je hierboven ziet, zijn excl. btw. We kunnen de tarieven laag houden, door efficiënt te plannen. Dit betekent dat de opnames doorgaan vanaf 6 deelnemers. Je hoort uiterlijk een week van tevoren of de door jouw gekozen datum voldoende deelnemers heeft. Dan ontvang je ook direct de factuur. We vragen je deze voor de opnames te betalen. Zo ben jij verzekerd van je plek en treffen wij geen voorbereidingen voor niks.

Claim jouw plek, want vol = vol 🙂

In principe kun je iedere laatste donderdag van de maand jouw LinkedIn-profielvideo bij ons opnemen. Hieronder zie je welke data dat precies zijn en of er nog plekken beschikbaar zijn.

Staat er nou niks tussen wat past, maar wil je toch héél graag die profi-video? Of wil je met jouw team komen? Stuur ons dan even een bericht.

Donderdag 29 juni 2023
Nog 4 plekken beschikbaar
In juli doen we iets met vakantie
Donderdag 31 augustus
Nog 9 plekken beschikbaar
Donderdag 28 september
Nog 10 plekken beschikbaar
Donderdag 26 oktober
Nog 10 plekken beschikbaar
Donderdag 30 november
Nog 10 plekken beschikbaar
In december doen we iets met vakantie

Wat anderen zich nog afvragen

Waarom moet ik voorafgaande de opnames al betalen?

We reserveren graag tijd voor je en zouden het jammer vinden als je last-minute niet komt opdagen. Met jouw betaling ben je 100% verzekerd van je plekje en bereiden wij de studio voor om jou op je best op camera te zetten!

One-taker, betekent dit dat mijn verhaal in 1 keer goed moet zijn?

Nee hoor. Je mag het zo vaak opnieuw doen als kan in jouw tijdslot. Uiteindelijk kiezen we de beste take waarin je jouw verhaal in 1 keer vertelt. Wel geldt: hoe beter je jouw verhaal hebt voorbereid (en geoefend) hoe soepeler je hem op video krijgt en hoe echter je verhaal overkomt.

Welke achtergrondkleuren kan ik kiezen?

We hebben lichtblauw, donkerblauw, fel roze, oranje, paars, geel en groen. Er hangen sowieso 3 kleuren klaar op de studiodag. Heb je nou een specifieke wens voor een kleur? Dan hangen we die speciaal voor jou er tussen ;-).

Wat moet ik aan?

Waar jij je lekker in voelt! Op video is het wel fijn als je geen drukke prints aan hebt. Vooral fijne streepjes in overhemden en drukke ruitjes leveren ruis op in het beeld.

Kan ik ook voor ondertiteling kiezen?

Jahoor! Voor €75,- excl. btw regelen we dit ook nog voor je.

Ik wil graag met mijn team komen, kan dat ook?

Jazeker. Vinden we zelfs heel leuk. Het is altijd goed als jullie LinkedIn-profielen er allemaal professioneel uitziet. Daarnaat merken wij dat het ook echt goed werkt voor de teamspirit om dit met elkaar te doen. Stuur ons even een berichtje, dan bespreken we de mogelijkheden.