Tweekoppig ‘danst’!

Wij zijn groot dansliefhebbers. Niets mooier dan onze expertise in te zetten voor deze fantastische sector. Door dans op bijzondere wijze te vatten in video onstaat een hele nieuwe dansbeleving. De camera is het onzichtbare onderdeel van de choreografie die de kijker meeneemt in de dans. Voeg daar de kunst van een goede montage aan toe en je ervaart dans op een heel ander niveau.

Wij maken zowel vrije dansproducties als video’s in opdracht van dansgezelschappen. Geniet je mee?

Jouw dans wereldwijd vertonen?

Natuurlijk geniet je enorm van dansen voor een volle theaterzaal maar stel je eens voor dat je danst voor de camera en hiermee wereldwijd mensen op hetzelfde moment kunt bereiken…. Klinkt dat niet next level? Wij geloven dat we dans toegankelijk kunnen maken voor iedereen, ongeacht locatie. Hoe gaaf is het als mensen wereldwijd op hetzelfde moment kunnen genieten van jouw dansproductie en je hiermee een veelvoud bereikt van die ‘traditionele volle theaterzaal’?

Van een korte dansvideo voor social media tot volledige theaterproducties die je exclusief wil aanbieden via een stream, wij doen het allemaal. Laat hieronder een berichtje achter als je jouw theaterproductie wil vertalen naar een professionele video die raakt!

Bij Tweekoppig komen marketing, video en web samen. Zo helpen wij opdrachtgevers om te groeien.

Bezoekadres

Saturnusstraat 9
2516AD Den Haag

Contact

info@tweekoppig.nl