Klantcase.

Eu-HEM: website en vormgeving

Voor de European Masters in Health Economics and Management, ontwikkelden we een nieuwe website. Passende vormgeving, pakkende copy en vooral een logische presentatie van relevante informatie voor internationale studenten zorgen samen voor een goed verhaal.

Internationale studenten bepalen hun eigen pad binnen Eu-HEM

De European Masters in Health Economics and Management is een samenwerking tussen vier vooraanstaande Europese universiteiten. Samen bieden ze een tweejarige master aan internationale studenten. Binnen de master bepalen de studenten hun eigen weg. Door het kiezen van hun eigen specialisatie en de plek waar ze deze willen volgen, ontstaat een uniek studiepad. In opdracht van de Erasmus School of Health Policy & Management, ontwikkelden wij:

  • vormgeving op basis van het al bestaande logo: typografie, kleurenpalet en webdesign
  • website: ontwerp en bouw
  • migratie: van de oude website naar de nieuwe, inclusief alle content
  • copy: (her)schrijven van alle teksten

 

Hier komen we vandaan

Dit is het geworden

Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op eu-hem.eu en lees daarna nog even door op onze website.

Hip, strak en eenvoudig

Met de nieuwe website spreken we de jonge generatie studenten aan. Het ogenschijnlijk eenvoudige design moet de student direct aanspreken en vooral helpen om snel de benodigde informatie te vinden. Zonder er een kerstboom van te maken, kozen we wel voor een heel eigen design waarmee we de student enthousiasmeren. Het unieke karakter van deze master is het studeren in 3 tot 4 gave Europese steden. De reis die de student maakt, letterlijk en figuurlijk, is leidend.

Zo moet het zijn

Voor ons was dit de ideale webklus. We kregen het volste vertrouwen van onze opdrachtgever om een gedegen website neer te zetten maar ook de verantwoordelijkheid te pakken over de content. Het is heerlijk om te kunnen garanderen dat de ontwerpen ook daadwerkelijk goed uit de verf komen. Want het zal niet de eerste keer zijn dat de uiteindelijke website beheerder zelf aan de slag gaat en toch net niet het maximale uit de website weet te halen.

Van de eerste hoofdletter tot de laatste pixel

We zijn van scratch af aan begonnen: een nieuwe hostingpartij, een nieuw CMS en custom made design. Daarna zijn we de nieuwe website gaan vullen. De al bestaande content hebben we volledig geherstructureerd, opnieuw geschreven en aangevuld met nieuwe content. Hoewel we al super trots zijn op het resultaat, is een website nooit af. Achter de schermen zijn de voorbereidingen getroffen voor nieuwe aansprekende content… wordt vervolgd!

Ook toe aan een opfrissing van jouw website?

Check hoe we te werk gaan of geef ons direct een belletje.
Meer over web

"De nieuwe website is duidelijk een hele mooie stap voorwaarts. We zijn nu helemaal klaar om de online aanwezigheid van Eu-HEM naar het volgende niveau te tillen."

Leona Hakkaart-van Roijen, Erasmus School of Health Policy & Management

Meer klantcases lezen?

Aquaspark: team video

Voor Aquaspark maakten we een korte video waarin het team zichzelf voorstelt aan investeerders. De nadruk ligt op de teamleden zelf en hun verhaal. Geen poespas, gewoon een rete strak verhaal.

Lees meer

AAES: interim marketingmanager

Voor ASSA ABLOY Entrance Systems nam Floor alle marketingwerkzaamheden over bij het vertrek van de marketingmanager. De nieuwe website werd gelanceerd, een recruitmentcampagne opgezet en content doorlopend geproduceerd.

Lees meer

Archief

Benieuwd naar alle mooie dingen die we hebben gedaan?