Klantcase.

Saffier

Met drie prachtige video's, stal Saffier de show tijdens het online evenement "De ontdekkingsreis door de ouderenzorg". Gemaakt als gespreksopener bleken ze ook voor het grotere publiek fijn om uit te leggen waar Saffier zich mee bezig houdt.

Als een vlieg op de muur, kregen wij een kijkje in het leven van de mensen van Saffier

Saffier is een zorgorganisatie die (ouder wordende) mensen ondersteunt om zichzelf te kunnen zijn en blijven. Ze helpen zowel thuiswonende als mensen die in één van hun locaties wonen. Om collega’s en partners meer te vertellen over de verschillende activiteiten van Saffier, organiseerden ze het online evenement “De ontdekkingsreis door de ouderenzorg”. Voor dit evenement verzorgden wij drie video’s die dienden als gespreksopener.

In drie van de huizen van Saffier kregen wij een kijkje in het dagelijks leven van de mensen die ze helpen. Het is altijd weer bijzonder om verschillende mensen, in hun eigen vertrouwde omgeving, zo goed mogelijk op camera te zetten.

Het mantelzorgersonderzoek

Hoe gaan mantelzorgers samen met professionele hulpverleners om met een client? Waar kunnen zij elkaar versterken en wat kunnen we leren van elkaar? Wat gaat er goed en wat kan er nog beter?

De huisband van Saffier

Het syndroom van Korsakov is een aandoening waarbij een gedeelte van de hersenen wordt aangetast. Hierdoor ontstaat geheugenverlies. Cliënten hebben een verminderd vermogen om te plannen en organiseren. Het gedrag van de persoon met Korsakov verandert en hij of zij kan niet langer voor zichzelf zorgen. Samen spelen ze in de band ‘Accent’.

Het NEaR onderzoek

Visuospatieel neglect – kortweg neglect – is een veel voorkomende cognitieve stoornis na een beroerte, waarbij voor een gedeelte van de ruimte geen of minder aandacht is. Neglect heeft vergaande gevolgen zoals een langere revalidatie, minder herstel en meer afhankelijkheid bij het uitvoeren van activiteiten.

Ook op zoek naar gespreksopeners?

Met relatief kleine budgetten kunnen we al leuke items maken die perfect in te zetten zijn tijdens jouw event.
Meer over video

"We zijn superenthousiast over de video van de huisband en denken dat we met dit filmpje echt een mooie indruk geven van vaktherapie bij Saffier."

Joeke van Santen, beleidsadviseur onderzoek en ontwikkeling

Meer klantcases lezen?

Aquaspark: team video

Voor Aquaspark maakten we een korte video waarin het team zichzelf voorstelt aan investeerders. De nadruk ligt op de teamleden zelf en hun verhaal. Geen poespas, gewoon een rete strak verhaal.

Lees meer

AAES: interim marketingmanager

Voor ASSA ABLOY Entrance Systems nam Floor alle marketingwerkzaamheden over bij het vertrek van de marketingmanager. De nieuwe website werd gelanceerd, een recruitmentcampagne opgezet en content doorlopend geproduceerd.

Lees meer

Archief

Benieuwd naar alle mooie dingen die we hebben gedaan?