Klantcase.

Geerlings & Benard

Van portfolio website naar professionele Wordpress site met eigen vormgeving. Alles om opdrachtgevers vertrouwen te geven, het verhaal beter te kunnen vertellen en vooral toekomst-proof te zijn.

Een degelijke Wordpress website in een nieuw jasje

Geerlings & Benard is een zorgorganisatie die zich inzet voor jongvolwassenen waarbij sprake is van multi-problematiek. Het zijn vaak jongvolwassenen die overlast veroorzaken, crimineel gedrag vertonen of binnenkort uit detentie komen. Voor Geerings & Benard ontwikkelden wij een nieuwe website waarbij we de vormgeving opfriste op basis van een bestaand logo en kleurenpalet. Met alleen het raamwerk ben je er natuurlijk niet, daarom hebben wij ook de contentmigratie verzorgd. De teksten? Die schreven ze zelf al.

Opfrissing van de huisstijl

Een logo met een verhaal, daar moet je eigenlijk niet aan tornen. Toch hebben we een kleine opfrissing gedaan om de moderne uitstraling te realiseren waar Geerlings & Benard naar opzoek was. Hetzelfde geldt voor het al bestaande kleurenpalet: oranje en roze zijn gebleven, terwijl de tint net even frisser is. Zo kan Geerlings & Benard er de komende jaren weer tegenaan.

Frisse, rustige vormgeving om toegankelijkheid te bevorderen

Alles draait om het team

Geerlings & Benard levert mensenwerk, hun team is alles. Reden genoeg dus om iedereen mooi te presenteren met z’n eigen gezicht! Benieuwd naar het resultaat? Neem dan even een kijkje op www.geerlingsenbenard.nl.

Hoe blaas jij jouw opdrachtgevers omver?

Wij helpen je graag met een toffe website of rake videocontent. Andere ideëen? Laat het horen!

“Hoewel de website voor ons eigenlijk noodzakelijk kwaad is, zijn we heel blij met deze opfrissing. Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk om te lezen dat wij echt wel weten waar we het over hebben!”

Jorik Geerlings, Mede-eigenaar bij Geerlings & Berard

Meer klantcases lezen?

Aquaspark: team video

Voor Aquaspark maakten we een korte video waarin het team zichzelf voorstelt aan investeerders. De nadruk ligt op de teamleden zelf en hun verhaal. Geen poespas, gewoon een rete strak verhaal.

Lees meer

AAES: interim marketingmanager

Voor ASSA ABLOY Entrance Systems nam Floor alle marketingwerkzaamheden over bij het vertrek van de marketingmanager. De nieuwe website werd gelanceerd, een recruitmentcampagne opgezet en content doorlopend geproduceerd.

Lees meer

Archief

Benieuwd naar alle mooie dingen die we hebben gedaan?