Video.

ABN Master classes

Infomedics organiseert jaarlijks i.s.m. onder andere ABN een aantal masterclasses waarin tandartsen vragen kunnen stellen ron het ondernemerschap. Hoewel deze uitnodiging het uiteindelijk niet gehaald heeft, was deze wel de voorkeur van Tweekoppig.

Op zoek naar een video of wil je even sparren voor ideeën? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Een bewegende geanimeerde uitnodiging springt in het oog en kan als een ware duim-stopper dien in het social media oerwoud

Meer videos zien?

Bomendag met ASSA ABLOY

Voor onze opdrachtgever ASSA ABLOY Entrance Systems mochten we mee op bomenplantdag! Samen met Trees for all is ASSA dit jaar begonnen met het aanleggen van nieuw bos. Omdat een Industriële maker zoals ASSA de komende jaren nog echt wel wat blijft uitstoten, is het mooi om te zien dat ze zich zo hard maken voor duurzaamheid. Dat is niet alleen op deze manier, overal binnen de organisatie wordt er constant gezocht naar verbeteringen.

Lees meer

Domus Nostra huisband – Saffier

In Domus Nostra wonen mensen met het syndroom van Korsakov. Het is een kleinschalig woon- en expertise centrum. We volgen een bewoner en leren hoe muziek kan helpen om het leven waarde en kleur te geven.

Lees meer

Archief

Benieuwd naar alle mooie dingen die we hebben gedaan? Check ons archief!