Video.

Royal Ballet

Samen met de Dutch Don't Dance Division maakte we tijdens de lockdown in 2021 een prachtige uur durende live stream. Op geweldige en unieke plekken in Den Haag mochten we de choreografieën vast leggen. wat een kadootje!

Op zoek naar een video of wil je even sparren voor ideeën? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Online film van tien verschillende solo's, duetten en groepsstukken, elk met een koninklijk tintje.

Meer videos zien?

Bomendag met ASSA ABLOY

Voor onze opdrachtgever ASSA ABLOY Entrance Systems mochten we mee op bomenplantdag! Samen met Trees for all is ASSA dit jaar begonnen met het aanleggen van nieuw bos. Omdat een Industriële maker zoals ASSA de komende jaren nog echt wel wat blijft uitstoten, is het mooi om te zien dat ze zich zo hard maken voor duurzaamheid. Dat is niet alleen op deze manier, overal binnen de organisatie wordt er constant gezocht naar verbeteringen.

Lees meer

Domus Nostra huisband – Saffier

In Domus Nostra wonen mensen met het syndroom van Korsakov. Het is een kleinschalig woon- en expertise centrum. We volgen een bewoner en leren hoe muziek kan helpen om het leven waarde en kleur te geven.

Lees meer

Archief

Benieuwd naar alle mooie dingen die we hebben gedaan? Check ons archief!