Video.

Stenendijk in hasselt

Hoe verstevig je een eeuwenoude dijk op een duurzame wijze zonder dat de omwoners en het nabij gelegen natuurgebied er hinder van onder vinden. In opdracht van Gebroeders de Koning filmen we het begin van dit traject waarbij er een onzichtbare beschermwand geplaatst zal worden achter de unieke en karakteristieke bakstenen wand. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, gebeurt dit alles elektrisch de komende jaren!

Op zoek naar een video of wil je even sparren voor ideeën? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Een visuele weergave van een van de mooiste stukjes Nederland!

Meer videos zien?

Bomendag met ASSA ABLOY

Voor onze opdrachtgever ASSA ABLOY Entrance Systems mochten we mee op bomenplantdag! Samen met Trees for all is ASSA dit jaar begonnen met het aanleggen van nieuw bos. Omdat een Industriële maker zoals ASSA de komende jaren nog echt wel wat blijft uitstoten, is het mooi om te zien dat ze zich zo hard maken voor duurzaamheid. Dat is niet alleen op deze manier, overal binnen de organisatie wordt er constant gezocht naar verbeteringen.

Lees meer

Domus Nostra huisband – Saffier

In Domus Nostra wonen mensen met het syndroom van Korsakov. Het is een kleinschalig woon- en expertise centrum. We volgen een bewoner en leren hoe muziek kan helpen om het leven waarde en kleur te geven.

Lees meer

Archief

Benieuwd naar alle mooie dingen die we hebben gedaan? Check ons archief!